Trajković: Rešenje ubistva Ivanovića kad padnu vlasti

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković: Rešenje ubistva Ivanovića kad padnu vlasti

Ne očekujem da će ubistvo Olivera Ivanovića biti rešeno dok ne padnu vlasti u Beogradu i Prištini, izjavila je srpska političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković za prištinsku Kohavision (KTV).

"Suviše je značajno i veliko ubiti Ivanovića i ne očekujem da će se to rešiti dok ne padnu obe vlasti - i u Beogradu i u Prištini", rekla je ona.

Upitana o tvrdnjama o mogućoj umešanosti Milana Radojičića u ubistvo, ona je rekla da o tome ne zna ništa, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da ima jake sumnje pošto on nije bio u Mitrovici dan pre ubistva.

"Kažu mi i da je zatvoren njegov kafić u koji dolaze svi", rekla je Trajković i dodala da je čula da su kod Radojičića dolazili predstavnici raznih službi, jer su ga identifikovali kao čoveka koji odlučuje o životu i smrti na ovom prostoru.

Prema njenim rečima, ni kosovski premijer Ramuš Haradinaj nije krio da je o problemima Srba razgovarao i sa Radojičićem, koji je očigledno bio veza između Vlade Kosova i Beograda.

Haradinaj nije mogao da donese ni jedno institucionalno rešenje dok ne bi dobio podršku Radojičića, koji je sa srpske strane kontrolisao sistem, rekla je Trajković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne znam o umešanosti Radojičića, ali imam jake sumnje"

Izvor: B92, 24.Jan.2018

Srpska političarka sa Kosmeta Rada Trajković kaže za KTV da ne očekuje da će ubistvo Olivera Ivanovića biti rešeno dok ne padnu vlasti u Beogradu i Prištini...Ona je istakla da je “suviše značajno i veliko ubiti Ivanovića”...Upitana o tvrdnjama o mogućoj umešanosti Milana Radojičića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.