Trajković: Kampanje protiv neistomišljenika dolaze iz Kancelarije za KiM

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković: Kampanje protiv neistomišljenika dolaze iz Kancelarije za KiM

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković izjavila je danas da veruje da je agresivni spot na tv Pinku o Oliveru Ivanoviću napravljen u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, kao i da "iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju dolaze sve kampanje usmerene protiv neistomišljenika".

Govoreći o jednom od osumnjičenih za ubistvo Ivanovića od strane Prištine, Milanu Radoičiću, koji je funkcioner >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srpske liste, Trajković se zapitala zašto mu Vučić, koji tvrdi da Radoičić nije kriv "ne pruži pravnu, logističku pomoć i advokate da dokaže svoju nevinost u mestu u kome ga i optužuju".

"Oliver Ivanović je, dok je bio živ dolazio u Beograd i prijavljivao predsedniku i BIA ko sve preti njegovoj bezbednosti," kazala je Trajković za vreme gostovanja u Utisku nedelje.

Trajković je dodala da je Oliver Ivanović "verovao Saši Jankoviću, da je on prenosio njihove razgovore" i da "treba pročitati izjavu Saše Jankovića u istrazi o ubistvu Ivanovića, a ne moj".

Srpska lista optužila je ranije predsednicu Evropskog pokreta Srba na Kosovu i Metohiji Radu ;Trajković ;da "direktno opstruirа istrаgu ubistvа Oliverа Ivаnovićа i svesno je usmerаvа u prаvcu koji žele pojedini centri moći", zа štа je kako se navodi, "mаsno plаćenа".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Trajković: Kampanje protiv neistomišljenika dolaze iz Kancelarije za KiM

Izvor: Danas, 02.Jun.2019

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković izjavila je da veruje da je agresivni spot na tv Pinku o Oliveru Ivanoviću napravljen u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, kao i da "iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju dolaze sve kampanje usmerene protiv neistomišljenika". Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.