Tepić i Novaković potpisali: Podržali tzv. Kosovo i optužili Srbiju?

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 10:06

Tepić i Novaković potpisali: Podržali tzv. Kosovo i optužili Srbiju?

Napredni savez socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu objavio je deklaraciju nakon održanog samita te grupe u Beču.

Time su podržali "evropske aspiracije" lažne države Kosovo, ali i optužili Srbiju da igra dvostruku igru. Među potpisnicima su i Marinika Tepić, kao i poslanik sa njene liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Nebojša Novaković.

Ovim dokumentom su "progresivni lideri" sa Zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Balkana potvrdili "snažnu podršku evropskom putu regiona".

Između ostalog, oni "žale zbog nedostataka po pitanju vladavine prava u Srbiji i gotovo nikakvog napretka po pitanju evropskih reformi".

Vladu Srbije su "optužili" da igra dvostruku igru zato što "odbija da ispuni svoje obaveze kao zemlja kandidat za članstvo u Evropskoj uniji", navode domaći mediji.

Potpisnici dokumenta su pozvali Vladu Srbije da uvede sankcije Ruskoj Federaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARINIKA TEPIĆ PRUŽILA PODRŠKU LAŽNOJ DRŽAVI? Njeno ime na skandaloznom dokumentu - udarila na Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

Napredni savez socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu objavio je deklaraciju nakon održanog samita te grupe u Beču, kojim su podržali "evropske aspiracije" lažne države Kosovo, ali i optužili Srbiju da igra dvostruku igru. Među potpisnicima su i Marinika Tepić, kao i poslanik sa njene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.