Tahiri: Srbija ne sarađuje u slučaju ubistva Ivanovića

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tahiri: Srbija ne sarađuje u slučaju ubistva Ivanovića

Ministar pravde Kosova Abeljard Tahiri izjavio je da Srbija ne sarađuje sa kosovskim vlastima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

"Srbija je neiskrena kao uvek i po mom mišljenju nije zainteresovana da se ovaj slučaj obelodani jer nisu uopšte sarađivali sa kosovskim vlastima", izjavio je Tahiri.

On je podsetio da su kosovske vlasti na početku rekle da su za saradnju sa svima koji mogu da pruže dokaze i koji bi mogli da pomognu da se rasvetli ubistvo Ivanovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"U ovom slučaju, mi smo se odazvali na četiri zahteva, koje smo dobili od Srbije, a koja ne ugrožavaju istragu koja se vrši na Kosovu. Međutim, na četiri zahteva koje smo mi poslali Ministarstvu pravde Srbije nikada nismo dobili odgovor", tvrdi Tahiri.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.