Tačijev sin Kurtiju: Čekam da tvoja ćerka poraste

Izvor: Mondo, 05.Sep.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačijev sin Kurtiju: Čekam da tvoja ćerka poraste

Endrit Tači, sin predsednika takozvane države Kosovo Hašima Tačija, odgovorio je danas na neprimerenu opasku lidera opozicionog Pokreta samoopredeljenje Aljniba Kurtija.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Kurti je rekao da su predsednik Srbije i kosovski predsednik postali toliko "bliski prijatelji" da preostaje još samo da mladi Tači zaprosi ćerku Aleksandra Vučića.

Endriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na Instagramu poručio Kurtiju da mu zahvaljuje, ali da ima vremena i strepljenja i da će sačekati dok ćerka lidera Samoopredeljenja ne bude spremna za brak.

Do tada, napisao je Endrit, moramo da razrešimo pitanje nacionalnog identiteta.

"Hvala na vašoj ponudi Aljbin. Imam strpljenje da sačekam da tvoja ćerka poraste pa da pričamo o našoj budućosti, ali imam problem. moramo prethodno da rešimo primarno pitanje identiteta, albansko, a ne crnogorsko", naveo je Endriti.

Dodao je da shvata da poreklo ne može da se zaboravi, kao i da ne razume jezik, kako je naveo, Kurtović Vladimira.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TAČIJEV SIN ODGOVORIO KURTIJU: Vladimire Kurtoviću, čekam da ti ćerka poraste

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2018

Imam strpljenje da sačekam da tvoja ćerka poraste pa da pričamo o našoj budućosti, ali imam problem. Moramo prethodno da rešimo primarno pitanje identiteta, albansko, a ne crnogorsko", naveo je Endriti Endrit Tači, sin predsednika samoproglašenog Kosova Hašima Tačija odgovorio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.