TRAMP ŠALJE SVOG ČOVEKA RAMUŠU! DANAS JE DAN ODLUKE: Padaju takse ili pada Haradinaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2019, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP ŠALJE SVOG ČOVEKA RAMUŠU! DANAS JE DAN ODLUKE: Padaju takse ili pada Haradinaj!

Novi sastanak "premijera" privremenih kosovskih institucija Ramuša Haradinaja i američkog predstavnika u prištini Filipa Kosneta trebalo bi da se dogodi sutra, piše prištinska Koha i dodaje da bi on mogao da bude odlučujući za takse.

Kako je listu rekao izvor iz samozvane kosovske vlade, taj sastanak bi trebalo da bude presudan ili za takse ili za vladu.

- Premijer Haradinaj će sutra razgovarati sa ambasadorom Kosnetom. Ove nedelje će se odlučiti da li će taksa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti ukinuta i da li će pasti Vlada - rekao je izvor sajta.

AMERIKANCI UPOZORAVAJU: Putin će sam rešiti pitanje Kosova, pravi "MAPU PUTA", a evo šta to znači za SRBIJU

U Haradinajevom kabinetu nisu mogli da potvrde da će do sasatanka sa Kosnetom doći, ali kako se navodi, pojačao se pritisak na Haradinaja.

Potpredsednik Alijanse za budućnost Kosova, Arijan Đini potvrdio je da je Haradinaj danas imao telefonski razgovor sa savetnikom za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Džonom Boltonom i da su tema tog razgovora bile takse.

U toku popodneva održaj je tročasovni sastanak predstavnika PAN koalicije, nakon čega je objavljeno saopštenje da koalicija ostaje stabilna i funkcionalna i da se takse neće ukidati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.