Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021, 11:03

Policija Kosova: Zapaljen centar u Zubinom Potoku, nađen eksploziv u Zvečanu

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja saopštio je da su nepoznate osobe zapalile prethodne noći Centar za registraciju vozila u Zubinom Potoku, a da je ujedno izvršen napad i u Centru za civilnu registraciju u Zvečanu. U zgradi u u Zvečanu, jutros su pronađene dve eksplozivne naprave koje su potom i uništene, potvrđeno je iz kosovske policije. Policija navodi i da postoji sumnja da je požar, koji je izbio u zgradi Opštine Zubin Potok, zahvatio prostorije centra kosovskog MUP-a i biblioteku Doma kulture “Stari Kolašin”. Ujedno, jutros su razbijena vrata na zgradi "Intela", gde je inače smešten Centar za registraciju vozila, navodi policija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na opštinu Zubin Potok, vatra zahvatila dve kancelarije

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2021

U zgradi Opštine Zubin Potok sinoć je oko 1 sat izbio požar, usled čega su pripadnici vatrogasne jedinice izašli na teren.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.