Suđenje za prebijanje sa smrtnim ishodom odloženo za novembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 22:05

Suđenje za prebijanje sa smrtnim ishodom odloženo za novembar

U Višem sudu u Novom Sadu odložen je glavni pretres protiv okrivljenog Arbena Arifija (39) iz Kosovske Mitrovice, bez dokumenata i prijavljenog prebivališta i boravišta zbog ne dolaska svedoka.

Predsednik veća sudija Vidoje Mitrić, ponovio je naredbu za privođenje svedoka lutalice, i najavio da će bez obzira pojavi li se svedok ili ne završiti dokazni dokazni postupak.

Okrivljenom se optužnicom koju zastupa zamenik Višeg javnog tužioca Zoran Jakovljević stavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na teret da je 6. juna prošle godine u Kisačkoj ulici 68, lišio života S. S.. Nakon što mu je oštećeni zadao udarac nožem ispod levog rebarnog luka, njega udario pesnicom u lice, usled čega je on pao na pod, a potom mu je oduzeo nož.

Nastavio je da ga udara u predelu glave, gde su vitalni organi, pa mu je tako naneo teške telesne povrede opasne po život, usled čega je nastupila smrt na licu mesta, navodi se u optužnom aktu.

Suđenje se odvija uz pomoć sudskog tumača za romski jezik.

Naredno ročište zakazano je za 15. novembar.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.