Stefanović: Prekid komunikacije s policijom Kosova i Kforom

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Prekid komunikacije s policijom Kosova i Kforom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović potvrdio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da se prekine komunikacija sa kosovskom policijom i Kforom.

"Predsednik je odlučio da prekinemo komunikaciju sa KPS i Kforom", rekao je Stefanović za Televiziju Prva.

Prethodno su mediji objavili da je Vučić "naredio vojsci, a zatim zatražio od policije i BIA da prekinu svaku komunikaciju sa kosovskom policijom, Kforom i bilo kojim albanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i međunarodnim predstavnicima koji deluju na teritoriji Kosova, a povodom njegove posete".

Upitan šta bi savetovao predsedniku Vučiću, da li da ide na Kosovo za vikend, Stefanović je rekao da će razgovarati kada se on vrati iz Brisela i čuju šta se tamo dešavalo i da će to uticati na odluku.

"Ako predsednik odluči da ide na Kosovo i Metohiju, njega tamo niko neće hapsiti. Dobro poznajem i njega i one koji idu s njim", rekao je Stefanović.

On je dodao da je Vučić sinoć oko 22 sata održao sastanak sa najbližim saradnicima, na kojem su bili prisustni i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić i premijerka Srbije Ana Brnabić i da je dogovoreno da ide u Brisel.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stefanović: Ne želimo da Srbiju okrive za neuspeh pregovora

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je odluka da predsednik Aleksandar Vučić ide u Brisel na razgovore doneta jer Srbija ne želi da je neko proglaši krivom za neuspeh pregovora...Sinoć je, kako kaže, predsednik Vučić imao sastanak sa najbližim saradnicima, na kome je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.