Stanovnici KiM se vakcinišu u Bujanovcu: Tri dana trajala imunizacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 12:17

Stanovnici KiM se vakcinišu u Bujanovcu: Tri dana trajala imunizacija

Stanovnici Kosova i Metohije, među kojima ima i Albanaca, vakcinišu se u Bujanovcu

Stanovnici Kosova i Metohije, među kojima ima i Albanaca, vakcinišu se protiv korone u Domu zdravlja u Bujanovcu, na jugu centralne Srbije.

Oni su u četvrtak stigli u Bujanovac u 10 autobusa iz Raniluga, Gnjilana, Kamenice i okoline.

Albanci iz Gnjilana kažu da su došli u Bujanovac da se vakcinišu jer na Kosovu nema vakcina, pa su iskoristili mogućnost koja im je ponuđena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Po rečima direktorke Doma zdravlja Daliborke Pavlović, ova zdravstvena ustanova je samo ustupila prostor kolegama sa Kosova i Metohije po nalogu Ministarstva zdravlja, prenosi portal Bujanovačke.

- Vakcinacija stanovnika sa KiM se ovde sprovodi već tri dana i danas se završava. Nemam podatke koliko je ljudi vakcinisano jer su za to zaduženi njihovi koordinatori za imunizaciju, a mi smo samo ustupili prostor - rekla je doktorka Pavlović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.