Srpski dečaci izbodeni nožem u Kosovskoj Mitrovici!

Izvor: Press, 27.Apr.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski dečaci izbodeni nožem u Kosovskoj Mitrovici!

"Dvojica osumnjičenih odlukom tužioca pušteni da se brane sa slobode, iako ih kosovska policija sumnjiči za pokušaj ubistva", rekao je Tanjugu zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić.

On je ranije danas naveo da su privedeni glavnoosumnjičeni D.K. (17) i B.S.(18), obojica sa prebivalištem u naselju Bošnjačka Mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice. Prema saznanjima Tanjuga, reč je o Albancima, što Medić nije ni potvrdio ni demantovao.

On je napomenuo da je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u napadu i da je slučaj okarakterisan kao pokušaj ubistva.

Dvojica dečaka Srbin i Goranac danas su u leđa izbodeni nožem u naselju Bošnjačka mahla i van su životne opasnosti a hospitalozovani su u Zdrastvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.
Izvor: Tanjug, foto: RTS
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tužioc pustio napadače da se brane sa slobode

Izvor: Akter, 27.Apr.2013

Dvojica osumnjičenih za pokušaj ubistva jednog srpskog i jednog goranskog dečaka u Kosovskoj Mitrovici večeras su pušteni iz pritvora

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.