Srpska lista još nije napustila kosovsku vladu

Izvor: Mondo, 24.Apr.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska lista još nije napustila kosovsku vladu"

Srpska lista izgleda nije konačno napustila kosovsku vladu, a partparol Donjeta Gaši kaže da je premijer Ramuš Haradinaj u stalnom kontaktu sa predstavnicima te liste i poziva ih da se vrate u vladu, piše prištinska Bota sot.

Foto: MONDO/Lana Stošić

“Za sada ničeg nema zvaničog o njihovom konačnom napuštanju vlade... U međuvremenu, rad u ministarstvima koja vode ministri iz reda Srpske liste, obavljaju drugi članovi vlade. To znači da ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << definitivno ili konačno kada se radi o Srpskoj listi ", rekla je ona, navodi se u Unmikovom pregledu štampe.

Rukovodstvo Srpske liste, najveće političke partije Srba na KiM i koalicionog partera albanske većine u vlasti, odlučilo je 27. marta da izađe iz prištinske vlade nakon hapšenja Marka Đurića na severu Kosova.

Srpska lista: Ne vraćamo se u Vladu
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista ipak ne napušta kosovsku vladu?

Izvor: B92, 24.Apr.2018

Srpska lista izgleda nije konačno napustila kosovsku vladu, pišu prištinski mediji...Kako navodi portparolka Donjeta Gaši, premijer Ramuš Haradinaj je u stalnom kontaktu sa predstavnicima liste...Ona dodaje da ih Haradinaj poziva da se vrate u vladu..."Za sada ničeg nema zvanično o njihovom konačnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.