Sreli se Zaev i Haradinaj neformalno, na aerodromu

Izvor: B92, 14.Jan.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreli se Zaev i Haradinaj neformalno, na aerodromu

Priština -- Premijer Makеdonije Zoran Zaev sreo se neformalno sa kosovskim kolegom Ramušom Haradinajem u Prištini, objavili su danas makedonski mediji.

Zaev se sa Haradinajem sreo juče na prištinskom aerodromu dok je čekao let za Nemačku, gde će makedonski premijer iskoristiti deo zimskog odmora.

Iz Vlade Makedonije su za portal nedeljnika Fokus potvrdili da Zaev ove sedmice neće biti u Makedoniji i da će deo odmora provesti u Nemačkoj u privatnom aranžmanu, a deo na drugim lokacijama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaev se neformalno sreo sa Haradinajem na Aerodomu u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2019

Premijer Makеdonije Zoran Zaev sreo se neformalno sa kosovskim kolegom Ramušom Haradinajem u Prištini, objavili su danas makedonski mediji...Zaev se sa Haradinajem sreo  ;juče na prištinskom aerodromu dok je čekao let za Nemačku, gde će makedonski premijer iskoristiti deo zimskog odmora...Iz...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.