Izvor: Blic, 13.Feb.2021, 15:57

"Srbija će morati da prihvati rešenje Kosova koje ODGOVARA ZAPADU" Ivo Visković za NIN o Nemačkoj, SAD, zašto Albanci bolje prolaze, ali i zašto u ministrastvu SEDE STARLETE

Njih nema u ličnoj karti Ministarstva spoljnih poslova, ima starleta. Nema Jovane V. Ilić, koja je upravo dobila nagradu nemačkog Ministarstva obrazovanja i istraživanja zbog doprinosa održivom razvoju. Jovana je inače vođa istraživačke grupe na „Adolf Merkle“ institutu u Švajcarskoj. Nema Bogdana Raonića, stipendiste francuskog Ministarstva odbrane, koji je, inače, priveden i zlostavljan poslednji put kada je posetio Srbiju i roditelje zbog učestvovanja na protestu. Možemo da prevrćemo Trampovo, pa Bajdenovo pismo, sadržina je ista. Ako ne vidimo kakva nam se poruka šalje, onda ništa ne vredi. O Angeli Merkel, Džozefu Bajdenu, Emanuelu Makronu i spoljnoj politici Srbije za NIN govori Ivo Visković, profesor FPN-a u penziji i bivši ambasador Srbije u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.