Izvor: Danas, 30.Jun.2022, 21:46

„Srbi, ne verujte ni rečju srpskim zvaničnicima, Vučićeva priča o „Oluji“ je gluma“ – Šeholi o Vučićevim tvrdnjama da kosovska Vlada sprema proterivanje Srba

- Odluka Vlade Republike Kosova o reciprocitetu je trebala mnogo ranije da se desi. Naime, premijer Kurti je tu odluku najavio čak u predizbornoj kampaniji februara prošle godine. Sa stanovništva Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa tu odluku ocenjujemo legalnom i zakonitom. S druge strane sinoćno obraćanje predsednika Srbije novinarima je jedna u nizu Vučićeve "glume" kojom pokušava da prvo uvede strah kod Srba na Kosovu da bi nakon nedelju dana tobože on "spasio" situaciju inače bi bilo svasta, ocenjuje Fatmir Šeholi, direktor Insituta za afirmaciju međuetničkih odnosa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.