Srbi će napustiti sve prištinske institucije ukoliko budu tretiran kao gradjani drugog reda

Izvor: Beta Video, 07.Nov.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi će napustiti sve prištinske institucije ukoliko budu tretiran kao gradjani drugog reda

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas nakon razgovora predstavnicima Srpske liste sa Kosova i Metohije da Srbi neće učestvovati ni u kakvim koalicijama ukoliko ih neko tretira kao gradjane drugog reda. Djurić je rekao i da će oni, ako se po formiranju nove Vlade Kosova pojačaju pritisci na njih, ``uzvratiti mirnim i nenasilnim otporom`` tako što će ``svi napustiti sve privremene kosovske institucije u kojima sada rade``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Đurić: Nadam se ukidanju taksi, sloboda kretanja neupitna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 09:35

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da se nada da će takse koje je Priština uvela na robu iz Srbije pre nešto više od godinu dana biti ukinute...Đurić je rekao i da tema slobode kretanja, kako građana tako i zvaničnika, ne bi trebalo uopšte ni da se pojavljuje,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.