Sramna ponuda Zapada: Putine priznaj Kosovo i daćemo ti Krim!

Izvor: Press, 12.Mar.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramna ponuda Zapada: Putine priznaj Kosovo i daćemo ti Krim!

Trgovina! Zapadne zemlje spemne su da ruskom predsedniku Vladimiru Putinu daju Krim, a od njega zauzvrat traže da prizna Kosovo, piše austrijski “Der Standard”.
Kako navodio taj list, Zapadne diplomate nameravaju da pred predsednika Rusije izađu sa jasnom ponudom. Oni će mu dozvoliti da nakon nadgledanog referenduma na Krimu, koji se održava 16. marta, primi u sastav Ruske federacije tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ukrajinsku oblast.
S druge strane, Rusija mora da prizna Kosovo kao državu, odnosno da prihvati volju stanovnika takozvane države Kosovo za samoopredeljenjem.
Austrijski list navodi u daljem tekstu da je u današnjem svetu jedna stvar potpuno jasna: svako ko na pokazivanje moći reaguje pozivajući se na međunarodno pravo u startu izgubio.
“Der Standard” napominje da je cilj Zapada da uspostavi stabilnost u Ukrajini, koja bi trebala da postane zapadno orijentisana zemlja.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMNA-PONUDA-ZAPADA-Putine-priznaj-Kosovo-i-dacemo-ti-Krim

Izvor: medio.rs, 13.Mar.2014, 01:17

Zapad namerava da pred predsednika Rusije izađe sa jasnom ponudom. Dozvoliće mu da nakon nadgledanog referenduma na Krimu primi tu oblast u Rusku Federaciju, ali Putin zauzvrat mora da prizna nezavisnost Kosova

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.