Spoljna politika Kosova na vandrednoj sednici Skupštine 16. novembra

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spoljna politika Kosova na vandrednoj sednici Skupštine 16. novembra

Predsedništvo Skupštine Kosova je danas prihvatilo zahtev opozicionih stranaka da se na vanrednoj sednici koja je zakazana za 16. novembar, raspravlja o radu Ministarstva spoljnih poslova Kosova i povlačenju priznanja nezavisnosti.

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji je danas posle sednice Predsedništva izjavio da je prihvaćen zahtev opozicije da se vanredna sednica održi 16. novembra.

Opozicioni Demokratski savez Kosova i Samoopredelenje su zatražili da se to pitanje postavi na dnevni red pošto, kako su naveli, ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli nije pokazao odgovornost prema Skupštini koju ne informiše o radu tog ministarstva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog povlačenja priznanja zaseda skupština Kosova

Izvor: B92, 07.Nov.2018

Priština -- Skupština Kosova raspravljaće o radu Ministarstva spoljnih poslova Kosova i povlačenju priznanja nezavisnosti 16. novembra...Sednicu s tom temom zahtevala je opozicija, a predsedništvo parlamenta je to danas prihvatilo i zakazalo sednicu...Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.