Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2022, 17:46

Ski centar Brezovica prešao u finansijski i pravni sistem Kosova

Agencija za privatizaciju Kosova i opština Štrpce izvršile su fiskalizaciju srpskog preduzeća Ski centar Brezovica, pa je ono prešlo u finansijski i pravni sistem Kosova i posle 22 godine počelo da funkcioniše u novom sistemu, rekao je za RTV Kim odbornik u SO Štrpce, Slaviša Vasiljević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

BREZOVICA U RUKAMA KOSOVSKIH INSTITUCIJA Najavljeno i oduzimanje imovine od Skijališta Srbije

Izvor: Blic, 20.Jan.2022, 12:00

Agencija za privatizaciju Kosova i Opština Štrpce izvršile su fiskalizaciju srpskog preduzeća Ski centar Brezovica, pa je ono prešlo u finansijski i pravni sistem Kosova i posle 22 godine počelo da funkcioniše u novom sistemu, rekao je za RTV Kim odbornik u SO Štrpce, Slaviša Vasiljević. Da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.