Šiptarska policija pred utakmicu uhapsila Čehe sa dronom i zastavom Kosovo je Srbsko

Izvor: KMnovine.com, 06.Sep.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šiptarska policija pred utakmicu uhapsila Čehe sa dronom i zastavom ''Kosovo je Srbsko''

Kako javlja šiptarski portal sa KiM "Indeks onlajn" takozvana "Kosovska policija pritvorila je osam državljana Češke koji su planirali da sutra podignu zastsvu sa natpisom „Kosovo je Srbija“ na stadionu tokom fudbalske utakmice između ilegalne tvorevine "republike Kosovo" i Češke.



Zahvaljujući budnosti regionalne policije Uroševca, omogućeno je njihovo pritvaranje u zastavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << a oprema i zastave sa natpisima zaplenjena.

Takozvana "kosovska policija" je potvrdila da je pritvoreno osam osoba, od toga šest muškaraca i dve ženske osobe. Jedan od Čeha ima državljanstvo Srbije.




   
Šiptari sa ponosom ističu zastavu sa natpisom "NEMA PREDAJE"    




   
Natpis koji će ih uvek podsećati ČIJI SU KOSOVO I METOHIJA!    




   
Sumnjiv čak i pribor za LIČNU HIGIJENU.    





   
Dron, sličan onom sa kojim su Šiptari izazvali incident na stadionu u Beogradu 2015. godine.    










Takozvana "kosovska policija" je ovo ocenila kao svoj "ogroman uspeh" jer je sprečena provokacija koja je mogla da stvori puno problema na stadionu Fadilj Vokri u Prištini.

Ti isti šiptarski mediji branili su incident koji su ekstremni šiptarski separatisti na istovetni način izazvali na stadionu u Beogradu i dodatno izazvali incidente na Kosovu i Metohiji kada je napadnuto više Srba i uništeno više pokretne i nepokretne imovine u srpskom vlasništvu. Uobičajeno je da kada se na šiptarske provokacije odgovori istom merom da to bude proglašeno za zločin a da se njihovi zločini opravdaju raznoraznim besmislenim lažima i neljudskim izmišljotinama. 
Nešto kasnije šiptarski portal ide dotle da je humanitarne aktivnosti na početku nove školske godine, po kojima su Česi godinama unazad poznati - predstavi kao "masku" za navodno planirani incident i nadletanje stadiona dronom sa zastavom.

Ovaj šiptarski portal piše: "Češki navijači, koji su planirali poletanje bespilotnih letelica u Prištini, imali su specijalnu misiju na Kosovu" imlicirajući da su Česi svoje aktivnosti koristili za prikrivanje "glavnog događaja". Međutim, jedina "specijalna misija" bila je podela humanitarne pomoći srpskoj deci što i sami kažu "Ova grupa navijača zadržala se danas u selima oko Gnjilana, gde su podelili pomoć srpskoj deci. Oni su takođe obišli opštinu Štrpce sa većinskim srpskim stanovništvom" što sve jeste tačno i korektno osim izazivanja napetosti i novog talasa mržnje koju obično prati nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

Ovaj portal potvrđuje i koliko su sve aktivnosti usmerene ka Srbima, pa čak i podela humanitarne pomoći, pod budnom pažnjom" separatističkih kvazi-institucija! Onih u čiji sistem nas gura Vlada Republike Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem i njegovom izdajničkom "Srpskom listom" na terenu!



BOJKOT ŠIPTARSKIH KVAZI-IZBORA JE JEDINI PUT I IZALAZ ZA SRPSKI NAROD I SRPSKO KOSOVO I METOHIJU! 








KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo #Metohija #Bojkot #Izbori #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Kradja #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.