Simić na pitanje o Radoičiću: Samo da ne skrećemo temu

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić na pitanje o Radoičiću: Samo da ne skrećemo temu

Beograd -- "Samo da ne skrećemo temu sa taksi, ugroženi su životi 100.000 Srba", kazao Igor Simić novinarki koja je Gorana Rakića pitala o Milanu Radoičiću.

Potpredsednik Srpske liste, koji je izbegao hapšenje u severnom delu Kosovske Mitrovice, prilikom akcije ROSU, bio je na jučerašnjem sastanku sa ostalim liderima kosovskih Srba u Prededništrvu Srbije, piše portal KoSSev i navodi da se jedini nije pojavio na konferenciji za medije.

Naime, kako navodi taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portal, Radoičić je izašao poslednji iz zgrade na Andrićevom vencu, okrenuo se u pravcu parkinga i otišao.

Kada je novinarka upitala Gorana Rakića koji je, zajedno s ostala tri gradonačelnika srpskih opština na severu Kosova podneo ostavku, o Radoičiću on je rekao da je to pitanje za Radoičića. "Možda je imao druge obaveze. Trenutno je u Beogradu. Ja zaista ne znam gde će se uputiti gospodin Milan Radoičić i to je pitanje za njega. Zaista ne mogu da pričam u ime njega u ovom trenutku", odgovorio je Rakić mnakon upornog insistiranja novinarke.

Međutim, u taj razgovor upleo se i Igor Simić, poslanik Srpske liste, koji se obratio rečima: "Samo da ne skrećemo temu sa taksi, molim Vas. Ugroženi su životi 100.000 Srba."

KoSSev navodi da je jučerašnje pojavljivanje Radoičića u javnosti prvo od kako su jedinice ROSU pokušale da ga uhapse prošlog petka, rano ujutro. Predstavnici SL i zvaničnici Srbije to su okarakterisali kao pokušaj ubistva

.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.