Izvor: Blic, 30.Nov.2018, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Server: To što SAD pozivaju na dogovor Beograda i Prištine, ne znači i da je blizu

To što su američki državni sekretar Majk Pompeo i savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džon Bolton pozvali Srbiju i Kosovo da postignu dogovor i u razgovoru sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem ocenili da je "vreme za to", ne znači da je dogovor blizu, ocenio je profesor Univerziteta Džons Hopkins u Vašingtonu Danijel Server.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Server: Ključna je politička volja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2018

Profesor Univerziteta Džons Hopkins u Vašingtonu Danijel Server izjavio je da je za dalje razgovore Beograda i Prištine ključna politička volja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Kosova Hašima Tačija, a da dijalog ne mora nužno da se vodi u Briselu..."Ako lideri imaju političku volju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.