Sednica kosovske vlade počela minutom ćutanja za Ivanovića

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica kosovske vlade počela minutom ćutanja za Ivanovića

Vlada Kosova je sednicu započela minutom ćutanja povodom smrti lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Ovo je redovna sednica Vlade Kosova za koju mediji ne dobijaju dnevni red sastanka, osim informacije o njenom održavanju.

Sednice su uglavnom otvorene za medije i one se mogu pratiti preko televizijskih ekrana koji su postavljeni u Sali za medije Vlade Kosova.

Lider građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u utorak u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsedništvo Skupštine Kosova predlog o ukidanju Specijalnog suda dostavlja Vladi na mišljenje

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2018

Predsedništvo Skupštine Kosova odlučilo je danas da predlog 42 poslanika za ukidanje Specijalnog suda dostavi Vladi Kosova na mišljenje i stavljanje u proceduri...Šef poslaničke grupe Samoopredeljenja Glauk Konjufca rekao je da je odlučeno da se Predlog zakona o ukidanju Specijalnog suda za pretpostavljene...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Minut ćutanja na sednici Vlade Kosova za Olivera Ivanovića i Jonuza Musliu

Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2018

PRiŠTINA..Vlada Kosova je sednicu danas započela minutom ćutanja povodom smrti lidera Građanske inicijative Srbija , demokratija , pravda Olivera Ivanovića i predsednika Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji Jonuza Musliu...Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u utorak, 16,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.