Sastanak premijera CG i Kosova u Albaniji, ne zna se zašto

Izvor: B92, 11.Dec.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak premijera CG i Kosova u Albaniji, ne zna se zašto

Priština -- Premijer Crne Gore i predsednik kosovske vlade Duško Marković i Isa Mustafa razgovarali su u Skadru o unapređenju saradnje, saopšteno je iz Prištine.

Premijer Crne Gore i predsednik kosovske vade Duško Marković i Isa Mustafa razgovarali su u Skadru o unapredjenju bilateralne saradnje.

Kako navodi "Njujork tajms", u saopštenju nije objašnjeno zašto su se Mustafa i Marković sastali u Albaniji, niti je precizirano da li je razgovarano o demarkaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << granice.

Skadar se nalazi 120 kilometara od albanske prestonice Tirane, u blizini granice sa Crnom Gorom.

Američki list podseća da je demarkacija jedini korak koji deli stanovnike Kosova od putovanja kroz EU bez viza.

"Kosovska opozicija se protivi dogovoru i smatra da se tim činom predaje teritorija Crnoj Gori, što vlasti negiraju", navodi se u tekstu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak premijera Crne Gore i Kosova u Albaniji

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2016

PRIŠTINA - Premijer Crne Gore i predsjednik kosovske vlade, Duško Marković i Isa Mustafa, razgovarali su u Skadru o unaprijeđenju saradnje, saopšteno je iz Prištine...Kako navodi New York Times, u saopštenju nije objašnjeno zašto su se Mustafa i Marković sastali u Albaniji, niti je precizirano...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Susret crnogorskog i kosovskog premijera u Albaniji, ne zna se zašto

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2016

Crnogorski premijer Duško Marković sastao se u nedelju u Skadru sa kosovskim premijerom Isom Mustafom, na njegovu inicijativu, saopšteno je iz Vlade Crne Gore...- Sagovornici su u prijateljskom dijalogu razmotrili aktuelna bilateralna pitanja i saglasili se da u narednom periodu daju dodatni impuls...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.