Saša Kovačević održao humanitarni koncert u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević održao humanitarni koncert u Kosovskoj Mitrovici

Pop pevač Saša Kovačević održao je u Severnoj Mitrovici humanitarni koncert.

Koncert je počeo oko 21 sat, a završio se pola sata posle ponoći. Plato ispred studentskih domova je bio premali za publiku pridošlu sa celog Kosova i Metohije, među kojima najviše omladine, za Sašu se trazila karta više.

- Dobro veče dragi ljudi. Drago mi je što smo se okupili ovde da podržimo ovako divnu akciju. Puno mi je srce što sam večeras sa vama - rekao je Kovačević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pozdravljen ovacijama i aplauzima, Kovaćević je zapevao svoje najvece hitove, a najveće oduševljenje su izazvale nove pesme "Gde smo moja ljubavi" i "Rano je". On je pored svojih, izvodio i pesme drugih pevača.

Pre početka koncerta, organizatori su Kovačeviću, kao i njegovom ocu koji je poreklom iz Kosovske Mitrovice, uručili poklon - sliku Kosovske Mitrovice kao znak zahvalnosti.

Sav prihod od sinoćnjeg koncerta ide za pomoć narodnim kuhinjama, odnosno farmi u Novom Brdu, koja je u izgradnji. Pomoć će biti uručena 22. septembra, na dan kada humanitarna organizacija Majka Devet Jugovića proslavlja svoju slavu. Na koncertu prisutan je bio i direktor kancelarije za KiM, Marko Đurić.

Saša Kovačević se pre koncerta družio sa grupom mališana iz Novog Brda, koji su i bili specijalni gosti na njegovom koncertu. On je mališane dočekao na platou ispred Tehničke škole, fotografisao se sa njima i prošetao.

Koncert su organizovali studenti Prištinskog univerziteta, a generalni pokrovitelj je Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.