STIGLA PRESUDA VOZAČU AUTOBUSA SMRTI! Osuđen zbog nesreće u Hrvatskoj u kojoj je stradalo deset putnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 01:32

STIGLA PRESUDA VOZAČU AUTOBUSA SMRTI! Osuđen zbog nesreće u Hrvatskoj u kojoj je stradalo deset putnika

Vozač autobusa (53) sa Kosova i Metohije priznao da je kriv za nesreću u kojoj je život izgubilo 10 putnika iz južne srpske pokrajine

Vozač autobusa koji je prošle godine u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj izazvao nesreću u kojoj je poginulo deset, a teško povređeno 15 osoba, osuđen je na šest godina zatvora, prenosi Reporteri.

Nakon odluke Osnovnog suda u Slavonskom Brodu, osuđeni vozač se vratio u zatvor u kojem izdržava meru pritvora, odakle će sačekati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konačnu presudu. Hrvatski mediji prenose da se on neće žaliti na odluku suda.

U nedelju, 25. jula 2021. godine, oko 6.20 sati na auto-putu kod Slavonskog Broda, autobus u kojem su se nalazili putnici, uglavnom sa Kosova i Metohije na radu u Nemačkoj sleteo je sa puta, podseća Kosovo onlajn.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.