SRBIJA PARALISANA, UPALjEN CRVENI METEO ALARM: Sneg odsekao sela kod Niša, spašena žena koja je imala epileptičan napad, na Kosovu veje već 24 sata (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA PARALISANA, UPALjEN CRVENI METEO ALARM: Sneg odsekao sela kod Niša, spašena žena koja je imala epileptičan napad, na Kosovu veje već 24 sata (FOTO)

Zbog obilnih snežnih padavina u skoro svim delovima zemlje na snazi je crveno meteo upozorenje, a saobraćaj je usporen i otežan Zbog obilnih snežnih padavina u skoro svim delovima zemlje na snazi je crveno meteo upozorenje, a saobraćaj je usporen i otežan. Vozačima se apeluje da brzinu prilagode vremenskim prilikama, a pešacima oprezno kretanje ulicama zbog smanjene vidljivosti i snežnih nanosa. Vanredna situacija i dalje je na snazi u Ivanjici.Crveni meteo alarm >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << znači da su prognozirane veoma opasne vremenske pojave, koje mogu prouzrokovati veliku štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.Sneg u većem delu zemlje pada više od 24 sata, a u pojedinim mestima dostigao je visino od 40, pa i do 70 centimetara.Šef stručnog štaba za čišćenje snega "Puteva Srbije" Zoran Stoisavljević kaže za RTS da su putevi prvog i drugog prioriteta u celoj zemlji prohodni, kao i putevi trećeg prioriteta na kojima i dalje ima malo snega.@SaobrKamera gde je sad novi zakon o bezbednosti . Magistralni put Loznica Sabac pic.twitter.com/SxUQyPHmsE— Bojana Martinovic (@BojanaMartinov2) January 26, 2019Prema njegovim rečima, jedini neprohodni put je onaj koji vodi ka Goliji.Angažovano je, kako kaže, 1.200 vozila i mašina, a sneg u celoj zemlji u samo jednoj smeni čisti 2.200 ljudi.PRATITE SA NAMA IZ MINUTA U MINUT...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.