SRBIJA OPREMILA STAN HRABRE SPRKINJE DRAGICE: Jedina srpska povratnica u Đakovici dobila bolje uslove za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 13:01

SRBIJA OPREMILA STAN HRABRE SPRKINJE DRAGICE: Jedina srpska povratnica u Đakovici dobila bolje uslove za život

Kancelarija za Kosovo i Metohiju kompletno je opremila stan jedine srpske povratnice u Ðakovici Dragice Gašić

, kao što je i obećala, saopštio je direktor Kancelarije Petar Petković.

- Prethodnih dana majstori su doneli i montirali nameštaj koji je odabrala, da bi stan u koji se vratila nakon 22 godine bio komforniji za život - napisao je Petković na fejsbuku, uz fotografije opremljenog stana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

On je istakao i da je Dragica Gašić rešena da ostane i opstane na svome, a da je Kancelarija tu da joj pomogne i bude joj podrška.

Srpkinji Dragici Gašić 27. jula obijen je, ispreturan i pokraden stan, iz kojeg su ukradene stvari, pa čak i lekovi i mesečna doza insulina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Petković: Opremljen stan Dragice Gašić u Đakovici

Izvor: Blic, 06.Avg.2021

Kancelarija za Kosovo i Metohiju kompletno je opremila stan jedine srpske povratnice u Đakovici Dragice Gašić, kao što je i obećala, saopštio je direktor Kancelarije Petar Petković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.