SPIRIĆ UPOZORAVA: Mazut na izmaku u Kosovskoj Mitrovici; Vrtići, škole i studentski domovi ostaju bez grejanja?

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPIRIĆ UPOZORAVA: Mazut na izmaku u Kosovskoj Mitrovici; Vrtići, škole i studentski domovi ostaju bez grejanja?

Učinićemo sve napore da u što kraćem roku, uz podršku resornog ministarstva, rešimo taj problem, dodao je Spirić Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić rekao je da će Gradska toplana koja snabdeva energentima vrtiće, škole kao i studentske domove u roku od dva dana, ako ne reši problem sa mazutom, biti prinuđena da obustavi rad.Spirić je rekao da mogućnost da toplana prestane sa radom dodatno unosi zabrinutost, prenela je RTS.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: Priština za 100 odsto povećala takse na srpsku robu; Ministar BiH: Bezobrazna odluka Albanaca! "Učinićemo sve napore da u što kraćem roku, uz podršku resornog ministarstva, rešimo taj problem", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pariski Srbi protiv prištinskih taksa

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2018

Savez Srba Francuske organizovao je u nedelju protestnu manifestaciju ispred Ajfelove kule u Parizu, zbog svega što se trenutno dešava na Kosovu PARIZOD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI"SAVEZ Srba Francuske organizovao je u nedelju protestnu manifestaciju ispred Ajfelove kule u Parizu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.