SLEDI DRUGAČIJI ODNOS PREMA ONIMA KOJI SU SE DANAS PRAVILI BLESAVI! Vučić obećao novi pristup Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SLEDI DRUGAČIJI ODNOS PREMA ONIMA KOJI SU SE DANAS PRAVILI BLESAVI!" Vučić obećao novi pristup Srbije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara posle sednice Parlamenta o Kosovu i Metohiji.

- Želim da zahvalim poslanicima u Skupštini, svim ljudima koji su želeli da učestvuju u važnoj raspravi. Situacija nije ni malo laka, naša odlučnost, vera u sebe, ozbiljnost cele države i hrabost naroda na KiM motiviše nas da radimo još marljivije i da budemo sposobni da garantujemo sigurnost i bezbednost - počeo je Vučić.

On je dodao da mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga više neće biti isto posle napada danas, ali da "nećemo sutra reći "puj pike ništa ne važi"".

- Biće drugačiji odnos prema pregovaračima i svima koji su se danas pravili blesavi. Nisam izašao sa sednice nijednog trenutka, smatrao sam da treba sve da ispoštujem, većina je bila ovde. Oni koji nisu bili više su govorili o sebi nego o nama, ili Srbiji, narod će to umeti da oceni na najbolji način. Nećemo da ratujemo, čuvaćemo mir po svaku cenu! Nisam nikome - tvrdi Vučić.

Dogovorrite se, jesmo li izdajnici ili hocemo da ratujemo? Ja sam samo rekao zaštitićemo naš narod. Između toga da sam izdajnik i ratnohuškač ja biram sredinu, jedan ozbiljan i odgovoran čovek koji će da štiti svoj narod u skladu sa međunarodnim pravom i da se nikada ne busam u prsa i da ne glumim većeg heroja nego što jesam - izjavio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.