SKANDAL U UN! Lažna država ZAPRETILA ujedinjenjem sa Albanijom na sednici Saveta bezbednosti UN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 17:51

SKANDAL U UN! Lažna država ZAPRETILA ujedinjenjem sa Albanijom na sednici Saveta bezbednosti UN (VIDEO)

Šef srpske diplomatije Nikola Selaković upozorio je da albanski politički lideri na Kosovu i Metohiji uporno prete ujedinjenjem tzv. Kosova i Albanije.

Ministsar spoljnih poslova Srbije je rekao da je "premijer" lažne države Aljbin Kurti više puta pretio tim ujedinjenjem i da je član njegove stranke javno izjavio prošlog vikenda da će se tzv. Kosovo i Albanija ujediniti.

Selaković je upozorio da su takve ideje direktna pretnja za mir i stabilnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsećamo, sednica je prethodno prekinuta nakon što je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri UN Dmitrij Poljanski zatražio da predstavnica Prištine promeni ili ukloni zastavu tzv. Kosova jer, kako je naglasio, tzv. Kosovo nije opštepriznata država.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.