SKANDAL U FRANCUSKOJ: Predstavnici ambasade tzv. Kosova čitali Kuran u katedrali!

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U FRANCUSKOJ: Predstavnici ambasade tzv. Kosova čitali Kuran u katedrali!

Amabasada tzv. republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu AMABASADA tzv. republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu. Pod plaštom obeležavanja dvadeset godina od završetka rata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vlasti samoproglašene republike Kosovo su u hrišćanskoj bogomolji čitali delove Kurana, zbog čega je reagovala velika grupa oficira Francuske armije. Oni su u protestnom pismu biskupu francuskih armija Romaneu izrazili protivljenje što se u hrišćanskom hramu čuje molitva Alahu i to u organizaciji međunarodno nepriznate države. Pročitajte još - Unmikov šamar Prištini Zbog ovog skandala, Narodni slobodarski pokret u ponedeljak je pozvao predstavnike vlasti u Srbiji, kao i SPC, da o ovom događaju obaveste Vatikan imajući u vidu činjenicu da ova država nije priznala Kosovo, kao i to da Katolička crkva zabranjuje islamske verske obrede u svojim hramovima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diplomate LAŽNE DRŽAVE uradile nečuvenu STVAR, reagovala i VOJSKA! PLJUNULI NA HRIŠĆANSTVO U SRCU EVROPE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019

Amabasada tzv. republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu...Ambasada takozvane republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu...Pod plaštom obeležavanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.