Izvor: JUGpress.com, 16.Mar.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDP: Da li neko želi da zataška ubistvo Olivera Ivanovića?

KOSOVSKA MITROVICA

Pre tačno četrnaest meseci ubijen je Oliver Ivanović, najuticajniji lider Srba sa Kosova i Metohije, a počinioci tog zločina i dalje su na slobodi, saopštila je danas Građanska inicijativa “Srbija, demokratsija, pravda- Oliver Ivanović”.

” Političari iz Prištine i Beograda žestoko se međusobno optužuju, nažalost bez rezultata.

Stiče se utisak, međutim da uprkos izjašnjenjima tužilaštva iz Beograda i Prištine, da istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ipak tapka u mestu.

Neko želi da se ubistvo zataška i zaboravi.

Iako u javnosti smo svedoci izjava pojedinih ambasadora koji nedvosmisleno traže da se rasvetli ubistvo Olivera Ivanovića i, da organi efikasnije rade na suzbijanju kriminala i korupcije Gi ,, SDP “ još jednom podseća sve relevantne institucije na obavezu rasvetljavanja usbistva Olivera Ivanovića.

U isto vreme Građanska inicijativa ,, SDP “ takođe želi da pozove sve međunarodne institucije da se pozabave svim drugim teškim zločinima i teškim lišavanjima osnovnih ljudskih prava.

Na taj način, ubeđeni smo da će međunarodne ustanove pokazati svoju spremnost za zaštitu osnovnih ljudskih prava, prevashodno prava na život”, navodi se u saopštenju Građanske iniciajtive Srbija, demokratija, pravda-Oliver Ivanović.”

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

GI SDP: Istraga tapka u mestu, neko želi da se ubistvo Ivanovića zataška i zaboravi

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2019

Građanska inicijative SDP saopštila je danas, povodom četrnaest meseci od ubistva njihovog lidera Olivara Ivanovića, da istraga tapka u mestu i da neko želi da se zločin zataška..."Iako smo u javnosti svedoci izjava pojedinih ambasadora koji nedvosmisleno traže da se rasvetli ubistvo Olivera...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.