ŠALJEMO 150 VOJNIKA NA KOSOVO! Milanović najavio najnoviji POTEZ PROTIV Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 19:54

"ŠALJEMO 150 VOJNIKA NA KOSOVO!" Milanović najavio najnoviji POTEZ PROTIV Srbije

Da li predsednik Hrvatske ovime zaista kako je istakao, ne želi da isprovocira Srbiju?

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je danas da je pred Hrvatskom neko novo vreme, kao i da oko 150 vojnika iz Hrvatske uskoro odlazi na Кosovo.

Milanović je rekao da ta odluka nije doneta sa namerom da bilo koga provocira.

- Pred nama je neko novo vreme. Za koji dan 150 naših vojnika odlazi na Кosovo. Smatrali smo to rutinom, ali našim susedima to smeta. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im išta znači, nije zamišljeno da im smeta. Nije zamišljeno kao provokacija. To je naše pravo, mi u tome učestvujemo i tako ćemo se ponašati - naveo je Milanović.

Na pitanje novinara boji li se odmazde nad hrvatskim vojnicima, Milanović je rekao da nema takvih strahova.

- Albanska većina se konsolidovala na Кosovu i priznata je od strane većine država članica Evropske unije - zaključio je Milanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.