Rumuni na meti Uefe zbog navijanja na meču sa Srbijom

Izvor: RTS, 16.Okt.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni na meti Uefe zbog navijanja na meču sa Srbijom

Uefa je pokrenula postupak protiv Fudbalskog saveza Rumunije zbog isticanja rasističkih transparenata i povika sa tribina na utakmici protiv Srbije u Ligi nacija.
Navijači Rumunije skandirali su na utakmici fudbalskih reprezentacija Rumunije i Srbije u Bukureštu "Kosovo je Srbija", a na teret im se stavlja da su "rasistički vređali" Mađare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Dve grupe navijača više puta tokom prvog poluvremena poslali su ovu poruku uz burne aplauze sa tribina, posebno od malobrojnih srpskih navijača.
Fudbalskom savezu Rumunije takođe se stavlja na teret "bakljada" i utrčavanje navijača na teren.
Disciplinska komisija će o eventualnoj kazni odlučivati 25. oktobra. 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UEFA pokrenula postupak protiv Fudbalskog saveza Rumunije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 00:18

UEFA je pokrenula postupak protiv Fudbalskog saveza Rumunije zbog isticanja rasističkih transparenata i povika sa tribina na utakmici protiv Srbije u Ligi nacija...Navijači Rumunije skandirali su na utakmici fudbalskih reprezentacija Rumunije i Srbije u Bukureštu "Kosovo je Srbija", a na teret im...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.