Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje za poremećaje u linijskom prevozu na Panteleju

NIŠ

Povodom brojnih, opravdanih žalbi građana, duž Somborskog bulevara i gravitirajućih ulica, na poremećaje u gradskom prevozu izazvane radovima na rekonstrukciji ulice Kosovke devojke, predsednik Gradske opštine Pantelej Bratimir Vasiljević inicirao je hitan sastanak sa predstavnicima Direkcije za izgradnju grada Niša, resornog gradskog Sekretarijata za komunalne delatnosti i saobraćaj i Direkcije za javni prevoz, saopšteno je iz njegovog kabineta.

“Na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je zauzet jedinstven stav da se iznađe drugačije rešenje u izmenjenom režimu prevoza koje bi podmirilo potrebe ogromnog broja građana nastanjenih u ovom delu Opštine Pantelej, dok traju aktuelni radovi.

Traži se saglasnost svih nadležnih organa za izmenu sadašnje trase na liniji pet kako bi se ispoštovali zahtevi građana i omogućio normalniji gradski prevoz na ovoj liniji u toku ove nedelje”, navodi se u saopštenju i dodaje da će građani preko medija biti obavešteni o novoj trasi i režimu saobraćaja odnosno redu vožnje gradskih autobusa u ovom delu Panteleja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.