Rečeno mi je, ništa bez aminovanja Srbije

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rečeno mi je, ništa bez aminovanja Srbije"

Uroševac -- Odlazeći premijer Ramuš Haradinaj posetio je Greme u Uroševcu, gde je u razgovoru s građanima govorio o naporima da spreči podelu Kosova.

Rekao je da su postojala vremena kada su mu rekli da bez srpskog "aminovanja" ništa neće biti učinjeno, prenosi Gazeta ekspres.

"Hteli su da nas predaju Srbiji. Rečeno mi je da bez aminovanja Srbije ne možemo da obavimo svoje obaveze", rekao je Haradinaj. On je otkrio kako je reagovao na ovu izjavu, za koju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naznačio ko mu je to rekao.

"Rekao sam - nemojte tako, budemo li čekali na aminovanje Srbije, nikad ne bismo postali država", kazao je Haradinaj.

On je poručio da poštuje građane Uroševca. "Nikad nisam okrenuo leđa građanima", rekao je Haradinaj, a prenosi portal Kosovo online.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARADINAJ PRIZNAO: Rečeno mi je da nema ništa bez dozvole Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019

Bivši premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da su postojala vremena kada su mu rekli da bez srpskog "aminovanja" ništa neće biti učinjeno...- Hteli su da nas predaju Srbiji. Rečeno mi je da bez aminovanja Srbije ne možemo da obavimo svoje obaveze. Rekao sam - nemojte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.