Izvor: Blic, 26.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama kritikovao Srbiju i rekao "WHAT THE FUCK"

Premijer Albanije Edi Rama danas je u Peći na zajedničkom sastanku vlada Kosova i Albanije oštro kritikovao Srbiju, a kao primer pomenuo slučaj kada je od jednog kosovskog ministra Srbija navodno tražila da ukloni izraz "republika Kosovo" iz svog govora. "EU bi na ovo rekla 'What the fuck'", istakao je Rama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kad Rama kritikuje Srbiju kaže "What the f*ck" VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2018

Peć -- Govoreći nakon zajedničke sednice vlada Albanije i Kosova u Peći, albanski premijer upotrebio i neadekvatan rečnik, rekavši "What the fuck"...Govoreći o trgovinskom sporu Srbije i Kosova nastalom nakon povećanja taksi za robu iz Srbije i BiH za 100 odsto, Rama je rekao da se Kosovo pokazalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.