Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2021, 23:47

Rakić: Srpska lista u Mitrovici osvojila 99,14 odsto glasova

KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista je, prema preliminarnim rezultatima, u Severnoj Mitrovici osvojila 99,14 odsto glasova, saopštio je večeras predsjednik Srpske liste Goran Rakić i poručio da je to pobjeda srpskog jedinstva i sloge.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SRPSKA LISTA U MITROVICI OSVOJILA 99,14 ODSTO Rakić: Ovo je pobeda srpskog jedinstva i ovo je dokaz da želimo da ostanemo svoji na svome

Izvor: Blic, 14.Feb.2021

Srpska lista je, prema preliminarnim rezultatima, u Severnoj Mitrovici osvojila 99,14 odsto glasova, saopštio je večeras predsednik Srpske liste Goran Rakić i poručio da je to pobeda srpskog jedinstva i sloge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.