Radnik Centra na Gazivodama: Repetirali su puške i pretili

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik Centra na Gazivodama: Repetirali su puške i pretili

Radnik Centra za ekologiju i sport kod Zubinog Potoka, Nemanja Milovanović, rekao je su pripadnici kosovske specijalne policijske jedinice ROSU repetirali puške na njega i još trojicu Srba i pretili da će zapucati.

Milovanović kaže da mu nije bilo svejedno kad su maskirani i do zuba naoružani policajci upali u prostorije Centra. 

"Upali su odjednom. Grunuli na vrata sa dugim cevima. Natrpali su mene i moje kolege u jednu prostoriju. Provocirali su nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na svaki naš pokušaj da izađemo repetirali su oružje i pretili nam da će zapucati", ispričao je Milovanović "Večernjim novostima".

Prema njegovim rečima, albanski specijalci su ih otvoreno provocirali, nadmeno govorili da mogu da dođu na sever i da nema sile koja ih u tome može sprečiti.

Milovanović je naveo da su se pripadnici ROSU rasporedili u obližnjim šumama sa puškama nagotovs.

"Nikome nisu dozvoljavali da prođe niti da priđe našem centru. Kroz glavu mi je samo prolazilo šta će se desiti ako opali samo jedan metak", rekao je Milovanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.