REKLA DA JE NEISTINA, PA PRIZNALA DA JE IPAK PRIVEDENA: Tamara imala neprijatnost sa policijom na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 19:09

REKLA DA JE NEISTINA, PA PRIZNALA DA JE IPAK PRIVEDENA: Tamara imala neprijatnost sa policijom na Kosovu

Kancelarija za KiM prethodno je objavila da su pripadnici policije sa Kosova priveli danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić

Novinarka Tamara Grujić, koja na Kosovu i Metohiji snima epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", rekla je da je nju i njenu ekipu greškom privela policija na Kosovu i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

- Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše emisije - rekla je Grujićeva.

Ona je zahvalila svima na podršci i brizi koju su pokazali, kao i Kancelariji Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

, koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", a ona je posle nekoliko sati puštena na slobodu.

Direktor Kancelarije Petar Petković kazao je da je Grujićevu i članove njenog tima policija nekoliko sati držala u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo, već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.