Pucano na patrolu policije u selu kod Zubinog Potoka

Izvor: B92, 25.Sep.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na patrolu policije u selu kod Zubinog Potoka

Priština -- Neidentifikovane osobe pucale su na patrolu policije u reonu sela Banje, u opštini Zubin Potok na Kosovu, prenosi RTS.

Uviđaj je u toku, izjavio je zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Na patrolu kosovske policije pucano je sinoć oko 21.45 časova iz vatrenog oružja, povređenih nije bilo, samo je na policijskom vozilu načinjena materijalna šteta.

Hoti je za Radio Kontakt plus rekao da za sada nema osumnjičenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a da su sve ekipe iz regiona Mitrovica Sever (forenzičari i istražni policajci) bili sinoć na licu mesta i započeli uviđaj, ali da nije bilo moguće završiti zbog loših vremenskih uslova.

"Za sada nema osumnjičenih, ali radićemo na ovom slučaju i bićemo u kontaktu sa istražiteljima iz glavnog štaba policije i sve će biti obavljeno u koordinaciji sa tužiocem", rekao je Hoti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.