Prvi put Srbin pozvan u reprezentaciju tzv. Kosova!

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put Srbin pozvan u reprezentaciju tzv. Kosova!

Mladi fudbaler Ilija Ivić dobio je poziv u reprezentaciju takozvanog Kosova, prenose lokalni mediji.

Ivić ima samo 17 godina, igra na poziciji štopera, a nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa prištinskim Fljamurtarijem.

Momak rođen u Prištini odmah je dobio i poziv za U19 selekciju Kosova i biće prvi fudbaler srpskog porekla u nekoj selekciji ove reprezentacije.

"Poziv mi mnogo znači jer to pokazuje da neko ceni moj napredak. To mi je motiv za dalje, ali za sada je prvi tim u klubu važniji od reprezentacije", rekao je Ivić za prištinski "telegrafi" i dodao da će se u budućnosti pridružiti saigračima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV ŠOK: Srbin prihvatio da igra za reprezentaciju tzv. Kosova!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2020

I to se dogodilo, mladi Ilija Ivić iz Gračanice biće prvi Srbin koju će nastupiti za fudbalsku reprezentaciju tzv. Kosova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.