Izvor: RTS, 15.Jan.2021, 18:30

Pronađeno telo muškarca kod jezera Gračanica, mogući svedok Specijalnog suda u Hagu

Bivši policijski službenik na Kosovu Fadilj Suljević pronađen je mrtav u blizini jezera Gračanica, prenose prištinski mediji i dodaju da se radi o osobi koja je kao svedok bila pozvana u Specijalni sud za zločine pripadnika bivše Oslobodilačke vojske Kosova.
Iz policije su potvrdili da je njen bivši pripadnik F. S. pronađen bez znakova života u blizini jezera.
Mediji navode da je bivši poslanik Miljaim Zeka objavio fotografiju Fadilja Suljevića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u društvu Saljiha Mustafe, optuženog pred Specijalnim sudom za zločine bivše OVK.
Mustafa je prvi među pripadnicima bivše OVK koji su odvedeni u pritvor Specijalnog suda u Hagu.
Za njim su odvedeni i Hašim Tači, Kadri Veselji, Jakup Krasnići pa Redžep Seljimi.
Fotografija na kojoj su Suljević i Mustafa za istim stolom u kafani, objavljena je nakon Mustafinog hapšenja. Suljević je rekao da se radi o fotografiji staroj godinu dana, i da ne može da prepozna koje je to mesto.
Tada je prištinskim medijima rekao "da što se tiče Specijalnog suda, nije imao kontakt sa Mustafom".
Negirao je i da je imao poziv Specijalnog suda.
Policija još nije saopštila kako je Suljević preminuo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Svedok Specijalnog suda u Hagu PRONAĐEN MRTAV u brdima kod Prištine

Izvor: Blic, 15.Jan.2021

Bivši kosovski policajac Fadilj Siljevići pronađen je danas mrtav u brdima iznad jezera Badovac, a kako navodi Gazeta Ekspres, on se nalazi na spisku svedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.