Priveden sekretar Crvenog krsta u Gračanici

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden sekretar Crvenog krsta u Gračanici

Pripadnici specijalne jedinice kosovske policije priveli sekretara Crvenog krsta u Gračanici GRAČANICA - Pripadnici specijalne jedinice kosovske policije Rosu priveli su u sredu uveče oko 20.30 časova Svetu Živića , sekretara Crvenog krsta u Gračanici.Naime, kako je izvestila agencija “Newpress” tridesetak pripadnika kosovske policije izvršilo je pretres njegove kuće u selu Peocu odakle su odneli svu dokumentaciju. Iako u policijskoj stanici u Gračanici nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << želeli da komentarišu ovo privođenje, meštani Preoca ističu da su pripadnici policije bili korektni i da osim dokumenata koji se odnose na socijalnu kartu građana koja su odneli, nisu vršili premetačinu po kući.Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, Živić je odveden u policijsku stanicu u Prištinu a slična akcija pretresa od strane pripandika kosovske policije obavljena je u večernjim satima i u Goraždevcu, gde su specijalci Rosu pretresali prostorije Privremenog organa opštine Peć. Pročitajte još: Crveni krst drma politika?
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekretar Crvenog krsta Kosova: Pretres i provođenje potpuno neprimereni, radimo na izradi nove socijalne karte

Izvor: Blic, 14.Sep.2017

Pokrajinski sekretar Crvenog krsta Kosova Dragiša Murganić izjavio je da je bila nepotrebna i neprimerena akcija koju su pripadnici kosovske policije sproveli u Peći, Novom Brdu, Gračanici, Vitini i Rapči na Gori, gde su pretresali privatne kuće u kojima su prostorije Crvenog krsta i privodili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.