Prištinski mediji: U udžbenicima za geografiju Kosovo predstavljeno kao deo Srbije

Izvor: Danas, 18.Sep.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prištinski mediji: U udžbenicima za geografiju Kosovo predstavljeno kao deo Srbije

Udžbenici na Kosovu sadrže greške koje dovode u pitanje čak i njegov suverenitet, pa je tako u udžbenicima geografije za osnovce Kosovo predstavljeno kao deo Srbije, preneo je danas portal Kossev pozivajući se na navode prištinskih medija. Članak Prištinski mediji: U udžbenicima za geografiju Kosovo predstavljeno kao deo Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ALBANCI "PRIZNALI" DA NISU NEZAVISNI: U udžbenicima za geografiju tzv. Kosovo predstavljeno kao deo Srbije (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2019

U udžbenicima geografije za osnovce na Kosovu, južna pokrajina predstavljena je kao deo Srbije, preneo je danas portal "Kossev" pozivajući se na navode prištinskih medija U udžbenicima geografije za osnovce na Kosovu, južna pokrajina predstavljena je kao deo Srbije, preneo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.