Priština: Bačena eksplozivna naprava u dvorište noćnog kluba

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 10:29

Priština: Bačena eksplozivna naprava u dvorište noćnog kluba

Priština -- Eksplozivna naprava bačena je sinoć u dvorište noćnog kluba "Šćiponja", na putu Priština-Uroševac.

Osoba osumnjičena za bacanje eksplozivne naprave pobegla je sa lica mesta u pravcu Prištine, ali je zaustavljena u blizini jednog tržnog centra.

"Kosovska policija je obaveštena da je osoba osumnjičena da je bacila eksplozivnu napravu iz automobila i pobegla automobilom prema Prištini", potvrdio je portparol kosovske policije Daut Hodža za TV >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kljan Kosova, prenosi Kosovo onlajn.

Dodao je da je nakon brze koordinacije akcija između policijskih jedinica, osumnjičeni zaustavljen u blizini jednog tržnog centra, radi provere.

"Policijske jedinice sprovode istražne i operativne radnje kako bi proverile osnovane sumnje da li je eksploziv bačen iz vozila i uvrdili činjenice", rekao je Hodža.

U incidentu nije bilo povređenih, a prijavljena je samo materijalna šteta.

Prema Hodžinim rečima, motivi ovog napada za sada nisu poznati.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.