Poseta zabranjena samo Đuriću, ostali mogu

Izvor: B92, 23.Mar.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poseta zabranjena samo Đuriću, ostali mogu"

Beograd -- Ministarstvo inostranih poslova Kosova potvrdilo je da nije dalo saglasnost da direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić u ponedeljak poseti Kosovo.

Kako agencija Beta saznaje u tom ministarstvu, ostalim članovima delegacije je ulazak dozvoljen.

Na osnovu sprazuma iz Brisela, dozvolu za posetu Kosovu izdaje Ministarstvo inostranih poslova Kosova, a ovo nije prvi put da Marku Đuriću nije dozvoljen dolazak.

Đurić je trebalo u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da učestvuje na panelu u okviru unutrašnjeg dijaloga.

Podsećamo, Tanjug je nešto ranije javio da je poseta Kosovu zabranjena Marku Đuriću, ali i generalnom sekretaru Predsedništva Nikoli Selakoviću

Ipak, Đurić za Tanjug kaže da će u ponedeljak biti u Mitrovici: "Albanci ne mogu da me spreče da se obratim svom narodu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.