Izvor: Radio 021, 26.Sep.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica mladića koji je dobio otkaz dok je bio u komi najavljuje tužbu protiv JKP "Čistoća"

Roditelji preminulog Marka Kosovca (28) iz Kraljeva, koji je dobio otkaz ugovora o privremenim i povremenim poslovima dok je ležao u dubokoj komi izazvanoj povredama na radu, najavljuju tužbu protiv kraljevačkog JKP "Čistoća", na čijim je javnim radovima povređen.

Kako pišu Novosti, roditelji stradalog mladića kažu da nije istina da je direktor "Čistoće" bio u kontaktu sa njima dok je Marko bio u bolnici i da je došao tek kada je on preminuo. Direktor "Čistoće" je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << inače, za Novosti prethodno rekao da je posećivao porodicu dok je povređeni radnik bio u komi i davao im savete u vezi sa plaćanjem lečenja.

Podsetimo, Marko Kosovac iz Kraljeva koga je preduzeće "Čistoća" angažovalo na uređenju zelenih površina, preminuo je nakon što je tokom radnog vremena pao sa traktora. Nesreća se dogodila 9. septembra, a mladić je nakon pada dve nedelje bio u komi. Dok je bio u bolnici dobio je otkaz.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PORODICA KOSOVAC NAJAVLjUJE TUŽBU PROTIV JKP "ČISTOĆA": Boli Markova smrt, ali boli i nepravda

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019

Porodica Kosovac iz Žiče kod Kraljeva najavljuje tužbu protiv JKP "Čistoća", posle tragične smrti sina RODITELjI preminulog Marka Kosovca (28) iz Kraljeva, koji je dobio otkaz ugovora o privremenim i povremenim poslovima, dok je u dubokoj komi ležao u bolničkoj postelji,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.