Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 13:42

Pomoć Aniki Manić prikupljena i na Kosovu i Metohiji

Uprava škole "Desanka Maksimović" u Kosovskoj Kamenici uključila se u akciju prikupljanja pomoći za lečenje Anike Manić iz Gornjeg Milanovca.
Akciji škole u Kosovskoj Kamenici priključili su se đaci, roditelji, nastavnici više školskih ustanova u Kosovskom pomoravlju i centralnom delu Kosova i Metohije i sakupili više od 350.000 dinara.

Direktorka škole Jadranka Vasić je svojim sredstvima štampala knjigu "Prirodi na radovanje" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i prihod od 400 prodatih primeraka donirala za lečenje Anike Manić. 
Vasićeva zahvaljuje svim učenicima, nastavnicima, roditeljima koji su, kazala je, na ovaj način učinili dobro delo i pokazali da se i roditelji sa Kosova i Metohije brinu o deci iz centralne Srbije.
Anika Manić boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, a lek za tu bolest je najskuplji na svetu i košta 2,1 milion evra. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.